Nieuws
HomeNieuwsAmstelfair

Nieuws

 

Amstelfair

27 maart 2017

De weersvoorspellingen voor de komende tijd zijn enorm goed! Tijd voor een echte voorjaarsfair. Na het enorme succes van de vorige jaren, organiseert Tuincentrum Coen van Dijk op zaterdag 8 en zondag 9 april, de vijfde editie van voorjaarsfair de Amstelfair.

Het land achter en het terrein rond het tuincentrum aan het Nieuwveensjaagpad 7a in Nieuwveen wordt weer omgetoverd tot een waar festijn voor jong en oud.

Kooyman B.V. is deze twee dagen ook aanwezig. Stel uw tuin advies vragen aan onze adviseurs. Wij denken graag met u mee en geven graag een advies op maat.

De Amstelfair is uniek in de regio, de voorjaarsfair is ruim opgezet en de locatie is prachtig. De diversiteit aan bedrijven en producten is groot. Van landelijk woon- en tuindecoratie, bloemsierkunst, palingrokerij, lifestyle, ambachtelijke producten, planten en bloemen en brocante. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. In de grote cateringtent is het genieten van een hapje en een drankje met gezellige sfeermuziek.

Kom inspiratie opdoen voor een zomer lang genieten van huis en tuin op de Amstelfair. Kom, kijk, proef en beleef het voorjaar!

De toegang is gratis en de locatie is per fiets en met de auto te bereiken.

Amstelfair
Terug naar overzicht

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow