Nieuws
HomeNieuwsFavoriete tegel Kevin Pauwels

Nieuws

 

Favoriete tegel Kevin Pauwels

3 juni 2016

Favoriete tegel Kevin Pauwels

Kevin Pauwels

Mijn favoriete tegel? Dat is een moeilijke keuze… De nieuwe designtegels van Marlux zijn namelijk allemaal top! Maar als ik dan toch echt een keuze moet maken, doe mij dan maar de Mosaic Arabica. Ondanks de fleurige, kleurige designs straalt deze tegel een soort rust uit die je in geen enkele andere tegel zal terugvinden. De stijl doet me trouwens al helemaal wegdromen naar zonniger oorden. Na een zware training thuis volledig tot rust komen op mijn terras. Zalig genieten!Wil je meer zien van de Mosaic Arabica? Ontdek hem hier!

Wie is Kevin?
Kevin Pauwels is één van de kopmannen van het veldritteam Marlux-Napoleon Games. Hij werd geboren op 12 april 1984 en reed voor het eerst als prof in 2006. Bij de beloften werd Kevin Belgisch én Wereldkampioen in 2002. Bij de profs had werd hij eindwinnaar van de GvA-trofee en de Wereldbeker in 2012 en was hij 2x Belgisch kampioen Mountainbike.

Golden Tile actie
De Marlux designtegels van formaat 60x60 cm zijn verrassend en onweerstaanbaar mooi. En als u nu kiest voor één van de zes nieuwe designtegelmotieven, maakt u zelfs kans om uw bestelling gratis te winnen! Bekijk hier het assortiment.
Favoriete tegel Kevin Pauwels
Terug naar overzicht

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow