search
HomeAssortimentTuinverlichtingSpotsSCOPEScope 12v/4,5w

Scope 12v/4,5w

€97,00
per st zakelijke klant?

ProductdetailsAfmeting: Ø 62 mmMateriaal: Aluminium behuizing, glazen lensKleur: CharcoalLichtbron: LEDLichtmaat: LargeSpanning: 12VVermogen: 4.5WLichthoek: 24ºLichtbereik: 5mEnergielabel: A+Toepassing: Boom, BorderVerwerkingsadvies:Plaatsing in zachte ondergrond met bijgeleverde grondpen of op harde ondergrond met de los verkrijgbare grondplaat.

Maat
remove
st
add
Toevoegen aan

Omschrijving

Met het gebundelde licht van LED tuinspot SCOPE licht je speciale plekken in de tuin uit zoals bomen, struiken, beelden en gevels

Eigenschappen

Kleur SCOPE local_offer
Materiaal Spots

Tips

Een stratenmaker nodig?
Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Een stratenmakers- en/of een hoveniersbedrijf maakt een tuinontwerp, u kiest de stenen uit en de tuin wordt aangelegd. Wilt u zeker zijn van een vakkundige stratenmaker? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben contacten met veel goede hoveniers en stratenmakers en brengen u graag met een van hen in contact.
 
Zelf uw tuin aanleggen?
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf uw tuin aan te leggen. Voor die mensen hebben wij een aantal verwerkingsadviezen samengesteld om u enigszins op weg te helpen. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie, klik hier.

Bezorging

Dankzij de beschikking over eigen vrachtwagens zijn wij flexibel in het afleveren van materialen.
Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag. U kunt bij ons zelf de dag van aflevering bepalen.
Afhankelijk van het totaalbedrag dat u besteedt en het afleveradres zijn hier kosten aan verbonden. Boven een bepaalde besteding leveren wij de materialen gratis.

Zelf afhalen van materialen:
Mocht u een kleinere hoeveelheid nodig hebben, adviseren wij u om de materialen zelf bij ons af te halen. Wij bieden u de mogelijkheid om hier een aanhangwagen voor te huren. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 voor 1,5 uur en voor elk uur dat u deze langer nodig heeft, komt hier € 3,00 per uur bij. In een aanhangwagen kunt u ongeveer 1 m3 of ca. 10 m2 bestratingsmaterialen laden.

Bereken hieronder uw transportkosten.


Youtube video

Verwante producten

Spots

BIG scope 12v/7w

Spots

BIG scope narrow 12v/7w

System

Cb-056/m transformator 12v/56w sens/tim

System

Cbl-25 kabel 14/2- 25 mtr.

Spots

Mini scope 12v/2w

Accessoires

Scope base plate t.b.v. (BIG) scope

Advies nodig?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow

Ga je zelf aan de slag?

Wij verhuren de spullen die jij nodig hebt bij de aanleg of bij het onderhouden van jouw tuin.
Trilplaat
Aanhangwagen
Tegeldonkey
Kruiwagen
Stenenknipper
Vacuumunit