Projecten
HomeLoon- en VerhuurbedrijfProjectenAfgeronde projectenSint Joannes de Deo-ziekenhuis

Sint Joannes de Deo-ziekenhuis

Bijzonder project met strakke planning

Het voormalig Sint Joannes de Deo-ziekenhuis in Haarlem is een beeldbepalend monument. Recentelijk is het hoofdgebouw van dit negentiende-eeuwse pand verbouwd tot appartementencomplex. In opdracht van Amovatiebedrijf Aalsmeer hebben wij het terrein rond het voormalige ziekenhuis woonrijp gemaakt. Naast 2000 m2 terreinverharding werden de riolering, kolken, hekken, groenvakken, lantaarnpalen en jeu de boules-banen aangelegd.

Bijzonder aan dit project was de zeer strakke planning. In slechts zes weken moest deze klus worden geklaard. Dat dit is gelukt, komt onder meer doordat wij niet alleen de sierbestrating aan hebben gebracht, maar deze ook zelf leverden. Alles in één hand voor een optimaal resultaat.

De verbouwing van het Sint Joannes de Deo-ziekenhuis is onderdeel van het project Neo Deo, waarbij het voormalige ziekenhuisterrein aan de rand van het centrum van Haarlem wordt getransformeerd tot woongebied.
 
'Of het nu ging over de afwateringsmogelijkheden of de keuze voor de bestrating - Kooyman B.V. dacht continu mee over hoe het terrein nog beter en efficiënter kon worden ingedeeld. Zo zijn we samen tot een optimaal resultaat gekomen.' aldus Amovatiebedrijf Aalsmee