Nieuws
HomeNieuws500 euro retour actie

Nieuws

 

500 euro retour actie

15 november 2018

Bij KOOYMAN B.V. loopt u het risico om € 500,00 te winnen!

 

KOOYMAN B.V. is als de specialist in sierbestrating & tuinhout al bijna 50 jaar een begrip in De Kwakel. Bij ons kunt u voor een goed advies terecht in de showtuin.

 

Wij zijn officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

 

Alles voor een tevreden klant

Wij vinden dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van de klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilden wij graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus eigenaren Guus en Annemarie Kooijman.

“Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.”

 

500 euro retour actie

Heeft u in november of december 2018 iets gekocht bij Kooyman B.V. en registreert u uw aankoop via onderstaande link, dan maakt u kans op € 500,-!. Er is geen minimaal aankoopbedrag, maar u dient wel een bon of factuur te kunnen overleggen. U maakt tevens kans om een Silvana kussen of een Jerrycan Bar te winnen.

 

Registreer uw aankoop via deze link:

https://www.kooymanbv.nl/500euro

 

Graag tot ziens in onze showtuin in De Kwakel

500 euro retour actie
Terug naar overzicht

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow