Nieuws
HomeNieuwsGolden Tile

Nieuws

 

Golden Tile

13 mei 2016

Marlux actie "Golden Tile"

De Marlux designtegels van formaat 60x60 cm zijn verrassend en onweerstaanbaar mooi. En als u nu kiest voor één van de zes nieuwe designtegelmotieven, maakt u zelfs kans om uw bestelling gratis te winnen! Bekijk hier het assortiment.

Hoe?
Vindt u een 'Golden Tile' in één van uw geleverde pallets, dan bent u een winnaar. Met 'you get your tiles for free' wint u uw volledige bestelling aan tegels gratis. Met 'you get a cashback of €300' wordt dit bedrag op uw bestelling in mindering gebracht.*

* Maximum te winnen bedrag: € 1500. Actie onder voorwaarden. Alle info op www.marlux.com/goldentile

Tile 1 Tile 2

Heeft u een gouden tegel gevonden in uw bestelling Marlux designtegels? Proficiat! Dan bent u de winnaar van één van de topprijzen!

Afhankelijk van de tegel die u in uw bestelling terugvond, wint u al uw tegels gratis* of krijgt u een cashback van €300.

Wat moet u doen om uw tegel te verzilveren?
Stuur een mail met de unieke code, een foto van uzelf met de tegel en een foto van de productiesticker op uw palet naar jan.meuwis@marlux.com.
Plaats deze foto op de Facebook-pagina's van Marlux (www.facebook.com/MarluxEU) en Kooyman B.V. (www.facebook.com/kooymanbv/)
Geniet ten volle van de zomer op uw gewonnen terras!

*maximum terugbetaling van €1500 incl. BTW

Door deel te nemen aan de wedstrijd, accepteert de deelnemer de algemene voorwaarden.

Leaflet
 
Golden Tile
Terug naar overzicht

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow