search
Nieuws
HomeNieuwsKooyman B.V. lanceert haar nieuwe website

Nieuws

 

Kooyman B.V. lanceert haar nieuwe website

19 januari 2017

Vanaf vandaag lanceert Kooyman B.V. haar nieuwe website. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met ontwerpen, bouwen en inrichten van de nieuwe website. Wij zijn erg trots en tevreden met het resultaat.

Wat voor toegevoegde waarde heeft onze nieuwe website voor u?

U kunt 7 dagen per week 24 uur per dag ons assortiment en alle prijzen bekijken. U kunt altijd en overal een order plaatsen via de verbeterde en vernieuwde webshop.

 

Wat is er vernieuwd?

Het vinden van de verschillende producten is een stuk makkelijker geworden. Bovenaan de website op de homepagina kunt u gemakkelijk en overzichtelijk alle productsoorten bekijken.

 

U kunt nu ook gebruik maken van verschillende filters, zoals afmeting, kleur en prijs. Zo is een keuze maken in ons grote assortiment een stuk gemakkelijker geworden.

 

Tevens is het orderoverzicht van uw openstaande en reeds afgeronde bestellingen vernieuwd. Alle orders zijn nu makkelijk te vinden op ordernummer, status en orderdatum. U kunt zelfs via een productnaam zoeken via het zoekvenster.

 

Binnenkort zal er per product een verwerkingsadvies op de website komen te staan. De verwerkingsadviezen zullen wij ook standaard mee gaan sturen met de orderbevestiging die wij per mail versturen.

 

Responsive

Uiteraard is onze vernieuwde website ook mobile responsive, zodat u op de website ook goed werkt op uw mobiele telefoon of tablet.

Kooyman B.V. lanceert haar nieuwe website
Terug naar overzicht

Advies nodig?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow