Nieuws
HomeNieuwsMedewerker Kooyman B.V. legt laatste steen

Nieuws

 

Medewerker Kooyman B.V. legt laatste steen

25 oktober 2012

Truckwash Aalsmeer is een nieuwe truckwash met 5 wasstraten in het nieuwe Truckcenter Aalsmeer, naast de bloemenveiling. Naast het reguliere wassen zal er één wasstraat speciaal ingericht worden als “quick away” wasstraat waardoor uw vrachtwagen voor een gereduceerd tarief snel gewassen kan worden.
Sjaak Kok, reeds 37 jaar in dienst van Kooyman B.V., is vanaf het begin bij de ontwikkeling van Truckwash Aalsmeer aanwezig geweest. Daarom is hij de uitgelezen persoon om deze bijzondere taak te volbrengen.

Kooyman B.V. is gespecialiseerd in de in- & verhuur van grondverzetmachines. Als specialist in de branche leveren wij een keur aan machines die alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij beschikken over een ruim assortiment van extra toebehoren, zoals kantelbakken, verlengstukken, hydraulische stenenklemmen, kabelschaar, sloophamers, palletvorken, trilblokken, sorteerknijpers, etc.

Daarnaast kunt u bij Kooyman B.V. terecht voor de aanneming van diverse grondwerkzaamheden. Te denken valt aan het bouwrijp maken, graafwerk, maar ook het slopen van gebouwen / wegen. Opdrachten, klein en groot, worden met optimale zorg, veiligheid en vakkundigheid uitgevoerd.

Door de vele jaren die wij al werkzaam zijn binnen deze branche hebben wij ervoor gezorgd dat Kooyman B.V. een naam heeft opgebouwd die alom bekend is. Dit hebben we niet zomaar als bedrijf bereikt, we besteden bij elke opdracht weer veel aandacht aan de kwaliteit van het geleverde. Met een eigen werkplaats, vakkundig personeel en moderne machines weet Kooyman B.V. dit gestalte te geven.

Naast het leveren van hoge kwaliteit is het bedrijf zeer servicegericht en speelt het snel en flexibel in op de wensen van de opdrachtgever.

Kooyman B.V. feliciteert Truckwash Aalsmeer met de opening van de wasstraten en wensen hun veel succes voor in de toekomst.
Terug naar overzicht

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow