Nieuws
HomeNieuwsWE ZIJN VOORZICHTIG, MAAR STAAN WÉL VOOR U KLAAR!

Nieuws

 

WE ZIJN VOORZICHTIG, MAAR STAAN WÉL VOOR U KLAAR!

24 maart 2020

Gelukkig mag Kooyman B.V. open blijven!

Daar zijn wij ontzettend blij mee. Met het mooie weer gaat het bij iedereen natuurlijk weer lekker kriebelen om in de tuin te gaan werken!

Voor de veiligheid van u en van onze medewerkers willen wij naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van onze regering een aantal punten nog even onder de aandacht brengen.

  • Houd 1,5 meter afstand tot elkaar en tot onze medewerker
  • Heeft u gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten, griep of koorts vragen wij u om ons bedrijf pas te bezoeken als u minimaal 24 uur klachten vrij bent. Onze medewerkers blijven bij dergelijke klachten uiteraard ook thuis.
  • Onze showtuin is doordeweeks geopend van 07.00 tot 18.00 uur. En op zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur. De ochtenden doordeweeks zijn over het algemeen minder druk dan de middagen. Als het voor u mogelijk is, kom dan graag in de ochtend voor een verkoopadvies. Zaterdagen zijn de drukste dagen, kies indien mogelijk een doordeweekse dag om ons te bezoeken. En kom anders bij voorkeur zaterdag vroeg in de ochtend.
  • Wist u dat u bij ons ook op afspraak langs kunt komen? U kunt een afspraak aanvragen via onze website. Dan kunnen we samen met u kijken wat het meest geschikte moment is om bij ons langs te komen.
  • Wij willen u vriendelijk verzoeken om alleen of met 2 personen onze showtuin te bezoeken. Hoe dol wij ook zijn op kinderen, vanuit de regering wordt nadrukkelijk gevraagd om er niet met het hele gezin op uit te trekken. Uiteraard zijn kleine kinderen in een kinderwagen geen probleem.
  • Door de genomen maatregelen is mogelijk de bezetting op ons terrein lager dan u van ons gewend bent, wij hopen op uw begrip als het soms iets langer duurt voordat u geholpen kunt worden.

Met deze maatregelen in acht nemend hebben wij er het vertrouwen in dat ons bedrijf veilig is en open mag blijven.
Onze medewerkers doen er alles aan om u van een goed advies te voorzien. Laten we er met elkaar het beste van maken, zodat ook u straks heerlijk en bovenal gezond kunt genieten van uw nieuwe tuin!

WE ZIJN VOORZICHTIG, MAAR STAAN WÉL VOOR U KLAAR!
Terug naar overzicht

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow