Moeite met kiezen?

Bekijk onze video over ons classificatiesysteem

Bekijk video

HomeZand, Grond & GrindSplitplatenHandygravelHandygravel splitplaat ZWART 91,2 x 65 x 3,4 cm
Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Handygravel splitplaat ZWART 91,2 x 65 x 3,4 cm

€8,90
per st zakelijke klant?

De Handygravel splitplaat is een polypropyleen plaat met een honingraatprofiel. Door deze vorm is de plaat ideaal voor opvulling met grind, split of zelfs gras! Daarnaast is de plaat licht van gewicht, terwijl hij toch enorm stevig is en grote druk kan opnemen. Wanneer U een oprit of parkeerplaats gaat aanleggen, bieden Handygravel splitplaten de benodigde stabiliteit. Zonder splitplaten krijgt U sporen in de oprit, omdat het grind verschuift en in de oprit gereden wordt. Met Handygravel splitplaten wordt het grind of split vastgelegd in het profiel, zodat dit niet meer gaat verschuiven en rollen. Zo voorkomt U spoorvorming. Dit bespaart U veel onderhoud! Bij een afname van meer dan 35 m² (56 stuks) geldt een speciale kortingsprijs.

Maat
st
Toevoegen aan

Omschrijving

Waarom splitplaten op uw oprit of parkeerplaats?

Splitplaten worden niet enkel en alleen voor de sier gebruikt om opritten en parkeerplaatsen met grind of split als halfverharding mooier te maken. Splitplaten hebben een groot aantal nuttige functies.

Splitplaten: Een spoorvrije oprit of parkeerplaats

Als u grind of split in splitplaten legt, creëert u heel eenvoudig een spoorvrije oprit of parkeerplaats. Hoe het werkt: het grind of split wordt bij de aanleg in de honingraten gestrooid en zo verdeeld. Het wordt als het ware opgesloten, waardoor het grind blijft liggen waar het gestrooid is. Ook bij het rijden van auto’s op de oprit blijft het grind dus stevig liggen. Gebruikt u geen splitplaten, dan rolt het grind weg onder de auto of fiets en krijgt u steeds sporen waar u vaak met de auto overheen rijdt. Dit bespaart u dus enorm veel onderhoud!


Splitplaten: Een stabiele en waterdoorlatende verharding

Het verdelen van uw grind of split in de platen met honingraatprofiel zorgt tevens voor stabiliteit. De splitplaten met daarin 5-6 cm grind of split legt u op een stevige ondergrond zoals gebroken puin. Dit geheel zorgt voor een stabiliteit die voldoende is voor zware belasting, zoals het frequent erop rijden met auto’s en andere zware voertuigen. De drukvastheid is door TNO getest en komt ongevuld al hoger uit dan 200ton/m2. Gevuld is de drukvastheid nog vele malen hoger. Door de gaten in de splitplaten heeft u geen last van water. Deze zorgen in combinatie met het grind voor een goede drainering.


Splitplaten: Een goede drukverdeling en splitverdeling

Door opsluiting van het grind of split in de honingraten van splitplaten blijft het grind goed zitten. Nog belangrijker is dat het grind goed verdeeld blijft zitten en niet wegzakt in de grond door de splitplaten. U hoeft dus niet bang te zijn voor verzakking en ongelijkheden. Dit systeem heeft grote voordelen, zoals de mogelijkheid om op het grind te fietsen en zelfs met motoren en rolstoelen erop te rijden, zonder dat dit te zwaar is. Zonder splitplaten rolt het grind namelijk over uw oprit, waar het hopen kan vormen die zwaar zijn om door te komen met fiets, motor of rolstoel.

Verpakking

Stuks per eenheid 1.00
Eenheden per verpakking 1

Eigenschappen

Kleur Handygravel
Productsoort Splitplaat

Tips

Een stratenmaker nodig?
Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Een stratenmakers- en/of een hoveniersbedrijf maakt een tuinontwerp, u kiest de stenen uit en de tuin wordt aangelegd. Wilt u zeker zijn van een vakkundige stratenmaker? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben contacten met veel goede hoveniers en stratenmakers en brengen u graag met een van hen in contact.
 
Zelf uw tuin aanleggen?
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf uw tuin aan te leggen. Voor die mensen hebben wij een aantal verwerkingsadviezen samengesteld om u enigszins op weg te helpen. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie, klik hier.

Bezorging

Dankzij de beschikking over eigen vrachtwagens zijn wij flexibel in het afleveren van materialen.
Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag. U kunt bij ons zelf de dag van aflevering bepalen.
Afhankelijk van het totaalbedrag dat u besteedt en het afleveradres zijn hier kosten aan verbonden. Boven een bepaalde besteding leveren wij de materialen gratis.

Zelf afhalen van materialen:
Mocht u een kleinere hoeveelheid nodig hebben, adviseren wij u om de materialen zelf bij ons af te halen. Wij bieden u de mogelijkheid om hier een aanhangwagen voor te huren. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 voor 1,5 uur en voor elk uur dat u deze langer nodig heeft, komt hier € 3,00 per uur bij. In een aanhangwagen kunt u ongeveer 1 m3 of ca. 10 m2 bestratingsmaterialen laden.

Bereken hieronder uw transportkosten.


Verwante producten

Kwaliteit gempregneerd beton

Swingstone 10x30x6 cm Tango

Worteldoek / onderdoek

Wegendoek/anti-worteldoek Zwart, 2 meter breed

Niveauverschillen & Opsluitbanden

Opsluitband 5x15x100 cm Lichtgrijs (RS)

Grond

Bemeste tuinaarde 40 ltr.

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Handygravel splitplaat ZWART 91,2 x 65 x 3,4 cm

€ 8,90
Bestellen Verder winkelen

Aanbevolen gerelateerde artikelen

Swingstone 10x30x6 cm Tango

Swingstone 10x30x6 cm Tango

€ 40,75
Bekijk het product
Wegendoek/anti-worteldoek Zwart, 2 meter breed

Wegendoek/anti-worteldoek Zwart, 2 meter breed

€ 1,35
Bekijk het product
Opsluitband 5x15x100 cm Lichtgrijs (RS)

Opsluitband 5x15x100 cm Lichtgrijs (RS)

€ 3,65
Bekijk het product
Bestellen Verder winkelen

Ga je zelf aan de slag?

Wij verhuren de spullen die jij nodig hebt bij de aanleg of bij het onderhouden van jouw tuin.
Trilplaat
Aanhangwagen
Tegeldonkey
Kruiwagen
Stenenknipper
Vacuumunit