Moeite met kiezen?

Bekijk onze video over ons classificatiesysteem

Bekijk video

HomeAfscheidingenGevelbekledingFiberdeck WEO-35Fiberdeck WEO-35 Gardenwall 33x140x2900 mm Light Grey
Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Fiberdeck WEO-35 Gardenwall 33x140x2900 mm Light Grey

€42,05
per st zakelijke klant?

De breedte van de plank is 170 mm, werkende maat is 140 mmVoordelen van WEO-Gardenwall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 • Optiek van hedendaags open latwerk
 •  
 • Buitengewone imitatie van natuurlijk hout
 •  
 • 20 jaar lang kleurgarantie
 •  
 • Meerkleurige designs
 •  
 • Snelle en eenvoudige installatie
 •  
 •  

 •  

 •  

 •  


 •  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere optie
Maat
st
Toevoegen aan

Omschrijving

Waterbestendige gevelbekleding
WEO® gevelbekledingsprofielen zijn waterdicht. De co-extrusie laag beschermt het houtcomposietmateriaal. Het is een waterdichte barrière tegen het binnendringen van vocht.
Bovendien voorkomt het trapeziumvormige profiel dat het water afloopt.  Het voert regenwater af wanneer het horizontaal wordt gelegd.
Onze exclusieve co-extrusietechnologie biedt een garantie van 20 jaar op vochtbestendigheid, weerstand tegen aantasting door insecten en bovenal, tegen verkleuring.
20 jaar garantie tegen verkleuring!
Alle houtsoorten, en zelfs sommige composiethoutsoorten van de eerste generatie, hebben de neiging om na verloop van tijd te verkleuren en hun oorspronkelijke kleur te verliezen. Zelfs bij hout dat in de fabriek met een verzadigingsmiddel is behandeld, kan niet voor meer dan 5 jaar kleur- echtheid worden gegarandeerd.
Het zilvergrijze uiterlijk van hout wordt gewaardeerd om zijn kleur, maar daarmee gepaard, afhankelijk van de blootstelling en in de loop van de tijd, degradeert hout met niet-homogene verkleuringen die de esthetiek veranderen.
WEO composiet gevelbekleding is bedekt met een dunne laag UV-behandelde co-extrusie, die de profielen beschermem tegen water- en zonschade. Het wordt vastgesmolten aan de kern de het composietprofiel zonder enig risico van delaminatie.
Uw WEO gevelbekleding behoudt gedurende vele jaren zijn oorspronkelijke kleur. Dit wordt bewezen door onze kunstmatige UV-verouderingstests en onze jarenlange ervaring op het gebied van terrasvloeren.

Hedendaags en trendy profiel
Houten gevelbekleding wordt steeds populairder. Met verticaal gelegde planken met kleine voegen, geeft het ritme aan de gevel. De plaatsing van dit soort planken is vaak tijdrovend en vereist zeer stabiele houtsoorten.
De WEO 60 gevelbekleding met haar rhombus look kan snel horizontaal of verticaal geplaatst worden. De 60 mm brede latten zijn gelijkmatig verdeeld met een tussenruimte van 10 mm. Ze zijn licht en gemakkelijk te installeren, maar ook zeer stabiel met ons bevestigingssysteem.
WEO 35 en WEO 60 profielen kunnen worden gemengd om de gevel een ritmisch uitzicht te geven, en kunnen ook worden gecombineerd met andere moderne materialen voor het beste effect.
Ideaal voor buitenisolatie (ITE)!
Het isoleren van onze gebouwen is een uitdaging om onze CO2-impact te verminderen.
Het honingraatprofiel van WEO gevelbekleding in combinatie met isolatie zorgt voor een isolerende oplossing die zeer dicht aanleunt bij het materiaal hout.
WEO® composietgevelbekleding is daarom volledig compatibel met externe isolatie (ITE), en kan aan elk isolatiesysteem worden aangepast. WEO® composiet gevelbekleding is geschikt voor renovatie, uitbreiding, eengezinswoningen, meergezinsgebouwen en openbare gebouwen.
WEO® gevelbekleding is duurzamer dan houten gevelbekleding. Bovenal vergt het minder onderhoud. Het is het ideale product voor plaatsen die het meest zijn blootgesteld aan de weersomstandigheden (vochtigheid, zon, enz.).

Opmerkelijke en duurzame houtimitatie
De textuur van WEO gevelbekleding is als een levend materiaal. Het bestaat uit een spel van microreliëfs en verdiepingen, waardoor het een lichtinval heeft die lijkt op natuurlijk hout. Het product wekt op het oppervlak de indruk van natuurlijke vezels.
Bovendien zijn de kleuren niet homogeen. Ze zijn samengesteld uit verschillende multikleurige pigmenten die zich willekeurig vermengen om de nerven van een houten plank na te bootsen.
De vergelijking met natuurlijk hout is treffend. Maar daar houdt de vergelijking op, want WEO gevelbekledingsprofielen zijn ongevoelig voor licht en UV verkleuring. De originele intense kleur is gegarandeerd na verloop van tijd.
De samenstelling van het materiaal met een meerderheid van zaagsel in combinatie met polyethyleen geeft het een geluid en verwerkingsgedrag dat zeer vergelijkbaar is met dat van hout in vergelijking met alle andere polymeren op de markt.

Verpakking

Eenheden per verpakking 1

Eigenschappen

Kleur Light Grey
Kleurbereik Grijs
Materiaal Composiet
Maat 33x140 mm
Productsoort Gardenwall

Tips

Een stratenmaker nodig?
Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Een stratenmakers- en/of een hoveniersbedrijf maakt een tuinontwerp, u kiest de stenen uit en de tuin wordt aangelegd. Wilt u zeker zijn van een vakkundige stratenmaker? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben contacten met veel goede hoveniers en stratenmakers en brengen u graag met een van hen in contact.
 
Zelf uw tuin aanleggen?
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf uw tuin aan te leggen. Voor die mensen hebben wij een aantal verwerkingsadviezen samengesteld om u enigszins op weg te helpen. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie, klik hier.

Bezorging

Dankzij de beschikking over eigen vrachtwagens zijn wij flexibel in het afleveren van materialen.
Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag. U kunt bij ons zelf de dag van aflevering bepalen.
Afhankelijk van het totaalbedrag dat u besteedt en het afleveradres zijn hier kosten aan verbonden. Boven een bepaalde besteding leveren wij de materialen gratis.

Zelf afhalen van materialen:
Mocht u een kleinere hoeveelheid nodig hebben, adviseren wij u om de materialen zelf bij ons af te halen. Wij bieden u de mogelijkheid om hier een aanhangwagen voor te huren. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 voor 1,5 uur en voor elk uur dat u deze langer nodig heeft, komt hier € 3,00 per uur bij. In een aanhangwagen kunt u ongeveer 1 m3 of ca. 10 m2 bestratingsmaterialen laden.

Bereken hieronder uw transportkosten.


Verwante producten

Worteldoek / onderdoek

Wegendoek/anti-worteldoek Zwart, 2 meter breed

System

CBL-40 Kabel 14/2 Rol van 40 meter

Bevestingsmaterialen

Schroeven Verzinkt Woodies T-20 4.0x40/24 (doos van 200 stuks)

Zand

Aanvulzand los gestort

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Fiberdeck WEO-35 Gardenwall 33x140x2900 mm Light Grey

€ 42,05
Bestellen Verder winkelen

Aanbevolen gerelateerde artikelen

Wegendoek/anti-worteldoek Zwart, 2 meter breed

Wegendoek/anti-worteldoek Zwart, 2 meter breed

€ 1,35
Bekijk het product
CBL-40 Kabel 14/2 Rol van 40 meter

CBL-40 Kabel 14/2 Rol van 40 meter

€ 139,00
Bekijk het product
Schroeven Verzinkt Woodies T-20 4.0x40/24 (doos van 200 stuks)

Schroeven Verzinkt Woodies T-20 4.0x40/24 (doos van 200 stuks)

€ 7,00
Bekijk het product
Bestellen Verder winkelen

Ga je zelf aan de slag?

Wij verhuren de spullen die jij nodig hebt bij de aanleg of bij het onderhouden van jouw tuin.
Trilplaat
Aanhangwagen
Tegeldonkey
Kruiwagen
Stenenknipper
Vacuumunit