Nieuws
HomeNieuwsOnze nieuwe productbrochure is uit!

Nieuws

 

Onze nieuwe productbrochure is uit!

9 april 2020

Elk jaar maakt Kooyman b.v. een eigen productbrochure met een greep uit ons grote assortiment. Met deze brochure kunt u volop inspiratie op doen om uw droomtuin te realiseren.

Nieuw dit jaar is een aparte brochure van het tuinhout in de productbrochure verwerkt.

Komt u ook eens een kijkje nemen bij ons in de overdekte showtuin met ruim 2.000 m2 aan tuinideeën? Hier treft u tal van mogelijkheden aan om van uw tuin een droomtuin te maken.

In deze brochure vindt u slechts een kleine greep uit ons assortiment aan hoogwaardige tuinproducten. Voor het uitgebreide assortiment en aantrekkelijke aanbiedingen kunt u ook eens een kijkje nemen op onze website: www.sierbestrating-tuinhout.nl.

Dankzij ons grote terrein van ruim 4,5 hectare hebben wij veel van de producten op voorraad. Wij beschikken over een grote voorraad hout. Door ons wagenpark met eigen vrachtwagens zijn wij flexibel en kunnen wij vaak snel leveren.

De brochure is vanaf heden bij ons af te halen aan de Poelweg 2 in De Kwakel. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u ook alvast een kijken nemen in onze digitale brochure:
Sierbestrating: https://adobe.ly/2Vh16tI
Tuinhout: https://adobe.ly/2URLTk2
 
Onze nieuwe productbrochure is uit!
Terug naar overzicht

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow