Moeite met kiezen?

Bekijk onze video over ons classificatiesysteem

Bekijk video

HomeTuinverlichtingStaande lampenDISC DISC LOW 12V / 4.9 VA (NR 3 + 1)
Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

DISC LOW 12V / 4.9 VA (NR 3 + 1)

€193,00
per st zakelijke klant?

Productomschrijving:

 

 

De DISC TUBE LOW en de DISC LIGHT HEAD vormen samen de DISC LOW. De DISC LOW is een moderne staande lamp uit de DISC concept. DISC LOW is verkrijgbaar in 35 cm. De EASY-LOCK wordt standaard meegeleverd bij dit armatuur. De kabellengte aan dit armatuur is 60cm.

 

 

 

 


  • DISC LOW is met een hoogte van 35 cm perfect voor toepassing als sfeerverlichting in borders en als indicatieverlichting langs paden

  • Vervaardigd uit aluminium met FCBV coating in de kleur Black

  • Met grondpen eenvoudig te installeren in aarde, gras of gravel


  •  

 

 

 

 

Combineer de DISC LOW met de andere lampen uit het DISC consept voor een mooie geheel in uw tuin.

 

 

 

 

Hoe werkt het In-lite 12 volt systeem?

 

 

 

 

Het In-lite 12 volt systeem is ontwikkeld om eenvoudig uw tuin volledig te verlichten. Om de verlichtingsarmaturen van In-lite te kunnen laten branden heeft u verschillende onderdelen nodig. Als u weet welke armaturen u wilt en in welke aantallen dan telt u alle wattages van de armaturen bij elkaar op. Bij In-lite wordt dit uitdrukt in VA (Voltampère). Voor dit artikel is dat [VA]VA. Afhankelijk van het totale vermogen kiest u voor de HUB-50 (totale vermogen 50VA), HUB-100 (totale vermogen 100VA) of de Smart HUB-150 (Totale vermogen 150VA).

 

 

 

 

Nadat u weet welke transformator u nodig heeft, gaat u kijken hoeveel meter kabel u nodig heeft. In-lite maakt gebruik van twee type kabels: een 14/2 kabel en een 10/2 kabel. De 14/2 is de dunste van de twee en heeft een maximale lineaire lengte van 40 meter. Dit betekent niet dat het totale aantal meter kabels in uw tuin niet meer mag zijn dan 40, maar dat het verste punt van de kabel niet meer dan 40 meter van de transformator af mag zitten. Bij de 10/2 variant is dit 80 meter. In-lite biedt de kabels in verschillende lengtes aan.

 

 

 

 

Om het In-lite systeem zo efficiënt mogelijk te gebruiken kunt u het systeem uitbreiden met de bewegingssensor MOVE (HUB-50/100) of de  bewegingssensor SMART MOVE (HUB-150). Voor de bewegingssensor zit er een extra aansluiting in de transformator. Hierdoor gaat het complete systeem aan wanneer de bewegingssensor beweging detecteert. Bij de MOVE wordt standaard een 2 meter kabel meegeleverd. Mocht dit te kort zijn, dan is er ook een 5 meter verlengkabel waarmee u de MOVE verder van de transformator kunt hangen. Let op, dit kan tot een maximum van 20 meter.

 

 

 

 

Zodra u de kabel in de tuin heeft liggen, kunt u de verlichtingsarmaturen hierop aansluiten. Bij iedere armatuur zit een Easy-lock (connector van In-lite) waarmee u de lamp kunt aansluiten op de hoofdkabel. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat u meerdere kanten op moet in uw tuin. Met de kabelverbinder CC-2 kunt u eenvoudig een aftakking maken op ieder gewenste plek op de kabel.

 

 

Maat
st
Toevoegen aan

Verpakking

Eenheden per verpakking 1

Eigenschappen

Kleur Black
Kleurbereik Antraciet / zwart
Maat DISC 35 CM
Productsoort Disc

Tips

Een stratenmaker nodig?
Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Een stratenmakers- en/of een hoveniersbedrijf maakt een tuinontwerp, u kiest de stenen uit en de tuin wordt aangelegd. Wilt u zeker zijn van een vakkundige stratenmaker? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben contacten met veel goede hoveniers en stratenmakers en brengen u graag met een van hen in contact.
 
Zelf uw tuin aanleggen?
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf uw tuin aan te leggen. Voor die mensen hebben wij een aantal verwerkingsadviezen samengesteld om u enigszins op weg te helpen. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie, klik hier.

Bezorging

Dankzij de beschikking over eigen vrachtwagens zijn wij flexibel in het afleveren van materialen.
Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag. U kunt bij ons zelf de dag van aflevering bepalen.
Afhankelijk van het totaalbedrag dat u besteedt en het afleveradres zijn hier kosten aan verbonden. Boven een bepaalde besteding leveren wij de materialen gratis.

Zelf afhalen van materialen:
Mocht u een kleinere hoeveelheid nodig hebben, adviseren wij u om de materialen zelf bij ons af te halen. Wij bieden u de mogelijkheid om hier een aanhangwagen voor te huren. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 voor 1,5 uur en voor elk uur dat u deze langer nodig heeft, komt hier € 3,00 per uur bij. In een aanhangwagen kunt u ongeveer 1 m3 of ca. 10 m2 bestratingsmaterialen laden.

Bereken hieronder uw transportkosten.


Verwante producten

Niveauverschillen & Opsluitbanden

Opsluitband 10x20x100 cm Antraciet (RS)

Basic beton

Betontegel 30x30x4,5 cm Grijs

Goten en toebehoren

Hexaline sleufgoot kunststof Zwart 1mtr

Natuurlijke afscheidingen

Wilgenscherm Elegance 180x180 cm**

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

DISC LOW 12V / 4.9 VA (NR 3 + 1)

€ 193,00
Bestellen Verder winkelen

Aanbevolen gerelateerde artikelen

Opsluitband 10x20x100 cm Antraciet (RS)

Opsluitband 10x20x100 cm Antraciet (RS)

€ 11,00
Bekijk het product
Betontegel 30x30x4,5 cm Grijs

Betontegel 30x30x4,5 cm Grijs

€ 1,50
Bekijk het product
Hexaline sleufgoot kunststof Zwart 1mtr

Hexaline sleufgoot kunststof Zwart 1mtr

€ 50,45
Bekijk het product
Bestellen Verder winkelen

Ga je zelf aan de slag?

Wij verhuren de spullen die jij nodig hebt bij de aanleg of bij het onderhouden van jouw tuin.
Trilplaat
Aanhangwagen
Tegeldonkey
Kruiwagen
Stenenknipper
Vacuumunit