Moeite met kiezen?

Bekijk onze video over ons classificatiesysteem

Bekijk video

HomeTuinverlichtingStaande lampenLIV LOWLIV LOW 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver
Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

LIV LOW 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

€131,00
per st zakelijke klant?

Productinformatie:Laag bovengronds armatuur LIV LOW geeft rondom een warm wit sfeerlicht. Geschikt voor bijvoorbeeld het terras of de border. De EASY-LOCK wordt standaard meegeleverd bij dit armatuur. De kabellengte aan dit armatuur is 60cm.
  • Geeft een warm rondomschijnend sfeerlicht

  • Geschikt voor het verlichten van lage beplanting

  • Verkrijgbaar in twee hoogtesPlaatsingsadvies:

Iedere 2 á 2,5 meter een LIV LOWHoe werkt het In-lite 12 volt systeem?Het In-lite 12 volt systeem is ontwikkeld om eenvoudig uw tuin volledig te verlichten. Om de verlichtingsarmaturen van In-lite te kunnen laten branden heeft u verschillende onderdelen nodig. Als u weet welke armaturen u wilt en in welke aantallen dan telt u alle wattages van de armaturen bij elkaar op. Bij In-lite wordt dit uitdrukt in VA (Voltampère). Voor dit artikel is dat [VA]VA. Afhankelijk van het totale vermogen kiest u voor de HUB-50 (totale vermogen 50VA), HUB-100 (totale vermogen 100VA) of de Smart HUB-150 (Totale vermogen 150VA).Nadat u weet welke transformator u nodig heeft, gaat u kijken hoeveel meter kabel u nodig heeft. In-lite maakt gebruik van twee type kabels: een 14/2 kabel en een 10/2 kabel. De 14/2 is de dunste van de twee en heeft een maximale lineaire lengte van 40 meter. Dit betekent niet dat het totale aantal meter kabels in uw tuin niet meer mag zijn dan 40, maar dat het verste punt van de kabel niet meer dan 40 meter van de transformator af mag zitten. Bij de 10/2 variant is dit 80 meter. In-lite biedt de kabels in verschillende lengtes aan.Om het In-lite systeem zo efficiënt mogelijk te gebruiken kunt u het systeem uitbreiden met de bewegingssensor MOVE (HUB-50/100) of de  bewegingssensor SMART MOVE (HUB-150). Voor de bewegingssensor zit er een extra aansluiting in de transformator. Hierdoor gaat het complete systeem aan wanneer de bewegingssensor beweging detecteert. Bij de MOVE wordt standaard een 2 meter kabel meegeleverd. Mocht dit te kort zijn, dan is er ook een 5 meter verlengkabel waarmee u de MOVE verder van de transformator kunt hangen. Let op, dit kan tot een maximum van 20 meter.Zodra u de kabel in de tuin heeft liggen, kunt u de verlichtingsarmaturen hierop aansluiten. Bij iedere armatuur zit een Easy-lock (connector van In-lite) waarmee u de lamp kunt aansluiten op de hoofdkabel. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat u meerdere kanten op moet in uw tuin. Met de kabelverbinder CC-2 kunt u eenvoudig een aftakking maken op ieder gewenste plek op de kabel.


Maat
st
Toevoegen aan

Omschrijving

Productdetails
Afmeting: Ø 67 mm, hoogte 372mm
Materiaal: Aluminium behuizing, hoogwaardige kunststof lens
Kleur: Rosé Silver
Lichtbron: LED
Lichtmaat: Medium
Spanning: 12V
Vermogen: 2W
Lichthoek: 129/360º
Lichtbereik: 1,5m
Energielabel: A
Toepassing: Border, Pad, Terras
Verwerkingsadvies: Bevestiging met schroeven op harde ondergrond of met een pen in zachte ondergrond (beide bijgeleverd). Let op, de lengte van de kabel van dit armatuur is 38 cm, gemeten vanaf het armatuur tot aan de Easy-Lock. Om de afstand tot de hoofdkabel te vergroten, kan een verlengkabel gebruikt worden.

Eigenschappen

Kleur LIV LOW
Kleurbereik Zilver
Materiaal Aluminium
Productsoort Staande lamp

Tips

Een stratenmaker nodig?
Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Een stratenmakers- en/of een hoveniersbedrijf maakt een tuinontwerp, u kiest de stenen uit en de tuin wordt aangelegd. Wilt u zeker zijn van een vakkundige stratenmaker? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben contacten met veel goede hoveniers en stratenmakers en brengen u graag met een van hen in contact.
 
Zelf uw tuin aanleggen?
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf uw tuin aan te leggen. Voor die mensen hebben wij een aantal verwerkingsadviezen samengesteld om u enigszins op weg te helpen. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie, klik hier.

Bezorging

Dankzij de beschikking over eigen vrachtwagens zijn wij flexibel in het afleveren van materialen.
Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag. U kunt bij ons zelf de dag van aflevering bepalen.
Afhankelijk van het totaalbedrag dat u besteedt en het afleveradres zijn hier kosten aan verbonden. Boven een bepaalde besteding leveren wij de materialen gratis.

Zelf afhalen van materialen:
Mocht u een kleinere hoeveelheid nodig hebben, adviseren wij u om de materialen zelf bij ons af te halen. Wij bieden u de mogelijkheid om hier een aanhangwagen voor te huren. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 voor 1,5 uur en voor elk uur dat u deze langer nodig heeft, komt hier € 3,00 per uur bij. In een aanhangwagen kunt u ongeveer 1 m3 of ca. 10 m2 bestratingsmaterialen laden.

Bereken hieronder uw transportkosten.


Verwante producten

System

CBL-25 kabel 14/2 Rol van 25 meter

Staande lampen

LIV 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

Wandlampen

LIV WALL 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

LIV LOW 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

€ 131,00
Bestellen Verder winkelen

Aanbevolen gerelateerde artikelen

CBL-25 kabel 14/2 Rol van 25 meter

CBL-25 kabel 14/2 Rol van 25 meter

€ 99,00
Bekijk het product
LIV 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

LIV 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

€ 136,00
Bekijk het product
LIV WALL 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

LIV WALL 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

€ 131,00
Bekijk het product
Bestellen Verder winkelen

Ga je zelf aan de slag?

Wij verhuren de spullen die jij nodig hebt bij de aanleg of bij het onderhouden van jouw tuin.
Trilplaat
Aanhangwagen
Tegeldonkey
Kruiwagen
Stenenknipper
Vacuumunit