Moeite met kiezen?

Bekijk onze video over ons classificatiesysteem

Bekijk video

HomeTuinverlichtingSystemTransformatorenSMART MOVE bewegingssensor voor HUB-150
Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

SMART MOVE bewegingssensor voor HUB-150

€119,00
per st zakelijke klant?

De SMART MOVE bewegingsmelder is ontwikkeld voor de SMART HUB-150 transformator. Dankzij Bluetooth connectiviteit en zonnecellen is een kabelverbinding overbodig.
  • Draadloze bewegingsmelder voor SMART HUB-150

  • Instelbaar met de in-lite app

  • Te koppelen aan 1 of meerdere lijnen van SMART HUB-150Plaatsingsadvies:

Plaats SMART MOVE vlak tegen een wand op een hoogte van 1,80 à 2 meter. Binnen het bereik van direct zonlicht.Hoe werkt het In-lite 12 volt systeem?Het In-lite 12 volt systeem is ontwikkeld om eenvoudig uw tuin volledig te verlichten. Om de verlichtingsarmaturen van In-lite te kunnen laten branden heeft u verschillende onderdelen nodig. Als u weet welke armaturen u wilt en in welke aantallen dan telt u alle wattages van de armaturen bij elkaar op. Bij In-lite wordt dit uitdrukt in VA (Voltampère). Voor dit artikel is dat [VA]VA. Afhankelijk van het totale vermogen kiest u voor de HUB-50 (totale vermogen 50VA), HUB-100 (totale vermogen 100VA) of de Smart HUB-150 (Totale vermogen 150VA).Nadat u weet welke transformator u nodig heeft, gaat u kijken hoeveel meter kabel u nodig heeft. In-lite maakt gebruik van twee type kabels: een 14/2 kabel en een 10/2 kabel. De 14/2 is de dunste van de twee en heeft een maximale lineaire lengte van 40 meter. Dit betekent niet dat het totale aantal meter kabels in uw tuin niet meer mag zijn dan 40, maar dat het verste punt van de kabel niet meer dan 40 meter van de transformator af mag zitten. Bij de 10/2 variant is dit 80 meter. In-lite biedt de kabels in verschillende lengtes aan.Om het In-lite systeem zo efficiënt mogelijk te gebruiken kunt u het systeem uitbreiden met de bewegingssensor MOVE (HUB-50/100) of de  bewegingssensor SMART MOVE (HUB-150). Voor de bewegingssensor zit er een extra aansluiting in de transformator. Hierdoor gaat het complete systeem aan wanneer de bewegingssensor beweging detecteert. Bij de MOVE wordt standaard een 2 meter kabel meegeleverd. Mocht dit te kort zijn, dan is er ook een 5 meter verlengkabel waarmee u de MOVE verder van de transformator kunt hangen. Let op, dit kan tot een maximum van 20 meter.Zodra u de kabel in de tuin heeft liggen, kunt u de verlichtingsarmaturen hierop aansluiten. Bij iedere armatuur zit een Easy-lock (connector van In-lite) waarmee u de lamp kunt aansluiten op de hoofdkabel. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat u meerdere kanten op moet in uw tuin. Met de kabelverbinder CC-2 kunt u eenvoudig een aftakking maken op ieder gewenste plek op de kabel.
Maat
st
Toevoegen aan

Omschrijving

Verticaal monteren met behulp van de bijgeleverde schroeven. De transformator kan zowel binnenshuis als buitenshuis opgehangen worden aan een wand. De transformator moet buitenshuis wel voorzien worden van de HUB protector of in een waterdichte kast gehangen worden. De transformator moet buitenshuis minimaal 50 cm vanaf de grond en vrij van neerslag gemonteerd worden.
Lees de handleiding voor een uitgebreide instructie. In-Lite besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten en willen graag dat je onbezorgd kunt genieten van je verlichting. Daarom zit er 5 jaar garantie op onze armaturen en transformators bij het juist volgen van de installatievoorschriften.

Eigenschappen

Kleur Transformator
Productsoort transformator

Tips

Een stratenmaker nodig?
Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Een stratenmakers- en/of een hoveniersbedrijf maakt een tuinontwerp, u kiest de stenen uit en de tuin wordt aangelegd. Wilt u zeker zijn van een vakkundige stratenmaker? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben contacten met veel goede hoveniers en stratenmakers en brengen u graag met een van hen in contact.
 
Zelf uw tuin aanleggen?
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf uw tuin aan te leggen. Voor die mensen hebben wij een aantal verwerkingsadviezen samengesteld om u enigszins op weg te helpen. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd bij ons terecht.

Voor meer informatie, klik hier.

Bezorging

Dankzij de beschikking over eigen vrachtwagens zijn wij flexibel in het afleveren van materialen.
Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag. U kunt bij ons zelf de dag van aflevering bepalen.
Afhankelijk van het totaalbedrag dat u besteedt en het afleveradres zijn hier kosten aan verbonden. Boven een bepaalde besteding leveren wij de materialen gratis.

Zelf afhalen van materialen:
Mocht u een kleinere hoeveelheid nodig hebben, adviseren wij u om de materialen zelf bij ons af te halen. Wij bieden u de mogelijkheid om hier een aanhangwagen voor te huren. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 voor 1,5 uur en voor elk uur dat u deze langer nodig heeft, komt hier € 3,00 per uur bij. In een aanhangwagen kunt u ongeveer 1 m3 of ca. 10 m2 bestratingsmaterialen laden.

Bereken hieronder uw transportkosten.


Verwante producten

Wandlampen

ACE UP-DOWN 12V / 6,5W (10,3 VA) Dark

Wandlampen

BIG CUBID 12V / 1W (2 VA) Dark

Wandlampen

BLINK 12V / 1W (1,7 VA) White

Wandlampen

HALO DOWN 12V / 3W (5 VA) Dark

Wandlampen

LIV WALL 12V / 1,5W (2,5 VA) Rose Silver

System

SMART HUB-150 Transformator 12V AC, 150VA, BlueTooth, 3 outlets

Wandlampen

WEDGE 12V / 1W (1,6 VA) Dark

Vrijblijvend advies van een van onze adviseurs in onze showtuin?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Of arrow

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

SMART MOVE bewegingssensor voor HUB-150

€ 119,00
Bestellen Verder winkelen

Aanbevolen gerelateerde artikelen

ACE UP-DOWN 12V / 6,5W (10,3 VA) Dark

ACE UP-DOWN 12V / 6,5W (10,3 VA) Dark

€ 199,00
Bekijk het product
BIG CUBID 12V / 1W (2 VA) Dark

BIG CUBID 12V / 1W (2 VA) Dark

€ 113,00
Bekijk het product
BLINK 12V / 1W (1,7 VA) White

BLINK 12V / 1W (1,7 VA) White

€ 85,00
Bekijk het product
Bestellen Verder winkelen

Ga je zelf aan de slag?

Wij verhuren de spullen die jij nodig hebt bij de aanleg of bij het onderhouden van jouw tuin.
Trilplaat
Aanhangwagen
Tegeldonkey
Kruiwagen
Stenenknipper
Vacuumunit